Even voorstellen

Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Reint Bootsma en ik ben de echtgenoot van Marianna. Al geruime tijd volg ik de quilt-wereld vanaf de zijlijn. Graag neem ik u dan ook mee in het ontstaan van de webshop Craftluver:
In augustus 2009 startte Marianna onder de naam “Craftluver Marianna” een blog om de grappen en grollen van ons bruine Labrador teefje Flopke te verslaan, naast haar grote hobby quilten. Uiteraard werd de lay-out aangepast aan de pup foto, die haar profiel sierde, en werden roze en bruin de hoofdkleuren.
Roze omdat Flopke een teefje is en bruin, omdat ze een bruine Labrador is. En omdat ze als heel klein pupje bij de fokster “pupje oranje” heette, werd het dus zalm-roze. En als je, zoals Marianna - qua quiltstof – , bijna vanaf de start van je hobby, al gek geweest bent van Moda Fig Tree stoffen, die gekenmerkt worden door frisse, zachte tinten, sluit dat naadloos op elkaar aan.
Frisse tinten die ook haar eigen ontwerpen vaak sieren, in moderne vintage stijl. Zoals de in 2013 ontworpen “Ode aan Ansje”, die als 6 delig patroon gepubliceerd werd in het quilt tijdschrift Quilt & Zo, waardoor Marianna bij een nog breder publiek bekend werd. En door de jaren heen is ontwerpen een steeds grotere passie van haar geworden, mede gestimuleerd door dierbare vriendinnen. Maar wat te doen met al die ontwerpen?
Soms ligt de oplossing dichterbij als je denkt. Weggooien? Nee, dat ging haar teveel aan het hart, na jarenlang van alles bedacht en in ontwerpen te hebben gegoten. Maar als je man dan is gepensioneerd en naast zijn hobby’s, toch op zoek is naar een zinvolle uitdaging, wordt al pratende de link gelegd en het idee geboren om ze online te gaan aanbieden, dus een online webshop te gaan opzetten. En ieder heeft zijn eigen kwaliteiten, dus dit idee werd mijn nieuwe uitdaging voor 2018.
En zo werd de naam “Craftluver” nieuw leven ingeblazen.
Na maanden achter de schermen te hebben gewerkt, om zorg te dragen voor een mooie, maar vooral veilige webshop, ligt het resultaat nu voor u en verwelkom ik u graag in de webshop van Craftluver. Hier is de link: Webshop Craftluver

Het aanbod qua patronen is gevarieerd en voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd, in verschillende technieken. Veelal in de "Modern Vintage" stijl, wat niet wil zeggen dat ze niet ook prachtig zijn in andere stof combinaties, zoals de vergrijsde tinten van de reproductie stijl (die dus ook regelmatig te zien zijn)! En zo af en toe komt er een tasje, hoesje of poesje - eh hondje -  tussendoor wandelen. 
Wat u nu ziet is de start, maar gezien de hoeveelheid die nog moet worden verwerkt, is het de bedoeling dat er regelmatig nieuwe patronen zullen worden toegevoegd aan de webwinkel. Zo blijft Craftluver in 2018 het aanbod uitbreiden, in diverse stijlen en moeilijkheidsgraad.
Tja, wie had ooit kunnen bevroeden dat uit het starten van een blog een online winkel voort zou komen! 
Gaat u  rustig rond kijken in de shop en als u vragen heeft kunt u mij,  “Craftluver” – Reint, altijd bereiken via email of via de “Contact”-pagina van de shop.
Ik wens u heel veel creatief plezier.
Vriendelijke groeten,
Reint Bootsma - CRAFTLUVER Reint

Populaire posts van deze blog

Bijna Vakantie!