Bijna Vakantie!

De webshop is nu een aantal weken LIFE en we hebben veel en hele leuke, lieve reacties gekregen. Dat doet ons goed en geeft energie om door te gaan! Dus allemaal heel erg veel dank voor jullie positieve opmerkingen, zowel in het gastenboek als via Facebook en email!

Gelukkig zet het mooie weer nu echt door, de eerste hittegolf was afgelopen week al een feit! De vakantie is voor velen al begonnen of nog in aantocht. Er lekker op uit, met het vliegtuig naar zonnige stranden of met de caravan naar een leuke camping in binnen -of buitenland. Heerlijk ontspannen en lekker met een (hand)werkje bezig zijn, is voor velen van ons de ultieme vakantie besteding.

Vaak willen we dan niet al te grote projecten mee nemen, want we hebben al zoveel bagage immers! Dus wat is er dan leuker om een kleine MINI te maken? Hou je van applicatie: wat dacht je dan van die leuke caravan die je HIER kunt vinden of de zonnige cocktail onder de zon in dezelfde categorie? 


De speciale aanbieding voor de hele serie (zelf samen te stellen!) is nog geldig tot 10 JUNI, dus sla je slag nu het nog kan!

Of wil je een wat groter en uitgebreider etui maken om al je spulletjes makkelijk mee te nemen bv. op vakantie? Kijk dan eens naar "Sweet Sewing" (categorie "Overige"), waar je niet alleen je gereedschap in mee neemt, maar ook je al geknipte onderdelen veilig kunt bewaren op een stukje flanel of dunne batting. Met een apart gedeelte voor je patroon en voor al het kleine spul zit er zelfs een speciaal zakje met rits ingevoegd. Dus handig voor onderweg of om mee te nemen naar een bee of workshop.

Natuurlijk zijn ook patronen voor quilts weer opgeduikeld en afgestoft. Dus, op veler verzoek, zullen vanaf Juli de patronen voor deze 2 quilts in de webshop komen: Bloeiende Sterren (1ste foto) en BruidsSter (2e foto). Zijn deze quilts niet prachtig?


Natuurlijk hebben we voor de vakantie periode ook een leuke aanbieding voor jullie!
DEZE WEEK (T/M 10 JUNI) zijn nl. de 
Charm Packs geen €14,75 maar €12,50 per stuk!
Leuke stofjes om een klein formaat scrappy quiltje mee te maken!

En de FQ pakketjes zijn ook DEZE WEEK (T/M 10 JUNI) afgeprijst van €22,50 voor €19,95!
Dat is nog geen € 4,- per FQ! En dat voor de allernieuwste serie stoffen van Fig Tree! Als dat geen koopje is!
Hieronder 1 van de combinaties! Check de 
website voor de andere combi's!

Rest ons nog jullie een fijne vakantie periode te wensen, thuis in de tuin of op het balkon of lekker weg in binnen-of buitenland!
Kom gezond, uitgerust en vol inspiratie weer terug!

Tot na de vakantie!

Groeten,

Reint & MariannaPopulaire posts van deze blog

Even voorstellen